Szedán és GTI is van már az új Golfból, igaz csak papíron

Két virtuális elképzelés is érkezett már az új Golf különböző változatairól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

X-Tomi már fel is vázolta az új Golf sportos változatát, míg egy orosz virtuáltuner a szedánon ábrándozott.


Először nézzük a hazai alkotást: X-Tomi jól ráérzett a GTI hangulatra, hiszen parányi változtatásokkal faragta sportosabbra a nyolcadik generációs Golfot. Markánsabb légbeömlőket rajzolt az első lökhárító széleire, lehagyva róla a kasztni színére fényezett díszbetéteket. Továbbá nem feledkezett meg a méhsejtmintáról és arról sem, hogy ez másféle legyen, mint a GTE modellen látható változat. Ráadásul a fényszórókat összekötő rács is ugyanilyen az új embléma körül. Természetesen vörös csíkkal, ami még a fényszórótestek tetején is végigfut. Az összhatást a nagy felnik teszik teljessé a GTI feliratok társaságában.
Hirdetés
Az orosz virtuáltuning viszont limuzinná alakította és elnevezte Jettának az új Golfot. Nem véletlenül tették, hiszen továbbra is jól cseng a név, ráadásul az USA és Kanada piacán még mindig él. Sőt, Kínában egyenesen egy új márkanévként szeretnék bevezetni! A képeket elnézegetve viszont még Európában is lenne keresnivalója. A rajzoló mindent megtartott a ferdehátú változatról, akarom mondani majdnem mindent. A lámpatestek, a lökhárító, a kipufogóvégek, vagyis az azt imitáló dísz ugyanaz, csak a C-oszlop változott a tetővonallal egyetemben. Illetve a légterelő is eltűnt a tető végéről, de összességében harmonikus szedán forma alakult ki. Egyáltalán nem tűnik egy hirtelenjében odabiggyesztett puttonynak. Ti milyen változatokat látnátok még szívesen az új Golfból?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?