Szedánt fotóztak a Bugatti központjánál

A kétüléses sportautók után most egy négyajtós gigantikus limuzin jöhet a Bugattitól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Volt már szó róla korábban, ám az elvetett ötletet úgy tűnik, mégis visszahozza a Bugatti. Fotóztak náluk egy autót, ami szemmel láthatóan nem a Chiron, annál jóval hosszabb.


Kétüléses sportautóiról híres a Bugatti, ám időről-időre azért visszatérnek a múltban már létező koncepcióhoz, méghozzá a négyüléses karosszériához. Legutoljára 2009-ben mutatták meg, milyen lenne a Veyron formatervével egy hatalmas luxusszedán, a Galibier 16C viszont egy orrmotoros klasszikus elrendezésű autó lett volna, amit most fotóztak, ahhoz foghatót még nem láttunk. A Bugatti fejlesztőközpontjának közelében kapták le a lepel alá rejtett, vélhetően tanulmányautót, amiről így is épp elég részlet derül ki.
Hirdetés

A rövid orr nagyon hasonlít a Chironra és a nemrég bemutatott Divóra, és arra enged következtetni, hogy itt nincs motor. A karosszéria rendkívül hosszú, de ami még érdekesebb, hogy a hátsó kerék után is hatalmas a túlnyúlás. Ezekből a vonalakból arra következtetnénk, hogy valamilyen módon megtartották a középmotoros elrendezést és a W16-os motort, de előtte egy négyszemélyes kabint alakítottak ki. Az sem kizárt, hogy a hajtás elektromos, ám úgy viszont indokolatlanul hosszú a far. Nem lenne meglepő egy elektromos hajtású tanulmányautó, hisz a Bugattinál is nyitottak a villanyhajtásra, ahogy korábban is említették, előfordulhat, hogy a Chiron utódjánál már ezt fogják alkalmazni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?