Szegény ember szupersportautója

Lamborghini hulladékból és Mitsubishiből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokan szeretnének Lamborghinit, kevesek álma válik valóra. Ezek itt ketten másképp, de megoldották a dolgot, s már büszkén hasítanak a Reventonjukkal.


Ha a Reventon név még nem is, a Lamborghini biztos mindenkinek megvan: olasz sportkocsi, s mint a Ferrari, nagyon gyors, illetve nagyon drága. Sokak álma, kevesek kiváltsága. De nem azért ember az ember, pláne ha kínai vagy ukrán, hogy ne oldja meg a dolgot saját kezűleg, hát a 28 éves Jian Wang és a 30 esztendős Alexander is elkészítette a maga replikáját.
Hogy melyik sikerült szebbre/igényesebbre, valószínűleg nem kérdéses - Jian mentségére szóljon, hogy az eredetileg 2 millió dolláros (450 millió forintos) áron vesztegetett Reventont ő töredékéből, 9500 dollárból hozta ki és abból, ami csak a keze ügyébe került. Nyilván se V12-es motor, se semmi komoly vagy eredeti nem található az egyebek mellett Nissan kisbusz és Volkswagen Santana alkatrészeiből is berhelt "Wangóban", de méltán büszkén feszít benne, tapsoljuk meg a kemény munkáért.
Hirdetés
Az ukrán kolléga csöppet kedvezőbb helyzetből indult, neki ugyanis rendelkezésére állt egy Mitsubishi Eclipse Coupe, mindazonáltal két évet dolgozott rajta, mire ilyen lett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?