Szélvédőmentes Gallardóval lehetsz igazán egyedi

Eladó az egyetlen működő osztott fülkés Lamborghini Gallardo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az elején minden autónál elvetemült megoldásokkal taglózzák le a világot, aztán az osztott fülkés kabrióból csak egy sima vászontetőset kapunk. Most viszont valaki tényleg járhat ilyen Gallardóval.


Arra tökéletes egy tanulmányautó, hogy a közönséget lenyűgözzék vele. Szinte kivétel nélkül minden gyártó beleviszi az új ötleteit és a végén egy olyan ingerekben és letaglózó megoldásokban gazdag szobrot mutatnak, amitől leesik a benzinvérű álla. Olykor viszont vannak köztes megoldások, ahogy a Gallardo Concept S is, a már meglévő Gallardóra épített kabrió. A Spyder csak 2006-ban jelent meg, a Concept S-t viszont egy évvel előtte mutatták be, és félig hihető is volt, mivel egy normál Gallardo volt az alapja, az első verzió viszont csak egy szobor volt.
Hirdetés

Több Concept S is készült, viszont csak egyetlen működőképes példányt építettek, azt viszont forgalomba is helyezték. Ez az a példány, így aki ehhez hozzájut, nem csak nézegetheti, hajthatja is, miközben teljesen biztos lehet benne, hogy senki másnak nincs ilyen Lamborghinije. Mondjuk a használata igencsak körülményes, mivel szélvédőből csak jelképes felület maradt, tehát bukósisak használata ajánlott. A másik hátrány, hogy a fülkét kettéosztották, így az utassal való kommunikáció is nehézkes. Korábban is eladó volt a Concept S, viszont nem vitték el, most viszont egy újabb világhírű aukciósház az RM Shotebys fogja elárverezni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?