Szembe a rendőrautóval? Nem szerencsés!

Itt az újabb rendőrségi videó, egyre meredekebb szituációkkal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szembe a forgalommal? Kanyarodósávból előzni? Befurakodni a sor elejére? Nem félnek a magyarok, egyre meredekebb szituációkat kap lencsevégre a rendőrség, itt a hatodik Pofátlan(tan)ítás epizód!


Tisztességes visszhanggal és jelentős sikerekkel dübörög a rendőrség legfrissebb kezdeményezése, a Pofátlan(tan)ítás videósorozat. Felhúzták a kesztyűt és jelöletlen járőrautókkal, kamerával felszerelve járják a várost, hogy a tolakodókat, szabálytalankodókat, pofátlanokat egyrészt lencsevégre kapják, másrészt azonnal felelősségre is vonják. Megérkezett a legújabb epizód, ami immár a hatodik és úgy tűnik, egyre meredekebb helyzetekkel találkoznak a járőrök.
Hirdetés

A legújabb rész elég cifra helyzeteket tartogat, talán a legérdekesebb a haladási irányra fittyet hányó, lendülettel érkező autós, aki látszólag nem fogalmatlanul, hanem szándékosan közlekedik a rossz sávban. Láthatunk kanyarodósávon előzést, kanyarodósávba a sor elejére, épp a rendőrautó elé való betolakodást és még egy autóbusz szabálytalankodását is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.01.20. at 23:21
    Permalink

    Az a tábla nem egyirányú utcát, hanem kötelező haladási irányt jelöl! 😀
    Kanyarodó sávon előzés magától értetődő az országúton, ha kihalt az egész környék.
    Szabálytalan, de egyáltalán nem veszélyes, így csak a balfékek, meg a fakabátok rugóznak rajta!

Vélemény, hozzászólás?