Szerdától jön a 300 forint alatti üzemanyagár

Csökken a benzin és a gázolaj ára is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerdától épp annyival lesz olcsóbb a benzin, mint amennyivel múlt héten drágult. Az árcsökkentést azonban a gázolaj is megkapja.


Múlt hét pénteken csak a benzin ára nőtt, nem is vészes mértékben, literenkénti 3 forinttal. Most szerdán - a Holtankoljak.hu értesülése szerint - ugyanennyivel csökkenti a 95-ös árát a MOL, az említett ármérséklést azonban a gázolaj is megkapja, pedig annak ára idén még nem változott, utoljára november 25-én emelkedett, azóta pedig jó sokat esett.
Hirdetés

A szerdai módosítással a benzin átlagára visszakerül a december 25-i árcsökkentéskor is beállított literenkénti 322 forintos szintre, míg a gázolajé újabb mélypontra, 309 forintra kerül. Vajon be fog menni 300 forint alá? Az olcsóbb töltőállomásokon biztosan, hiszen a kutak közötti 30-40 forintos árszórással erre bőven megvan az esély. Utóbbi következménye, hogy nem csupán arra érdemes figyelni, hogy mikor, hanem arra is, hogy hol tankolunk. Autópályákon, illetve azok mellett például kevéssé találhatunk jó árakat, ipari területeken, bevásárlóközpontoknál annak inkább.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?