Szerdától még drágábban tankolhatunk

Tovább emelkednek az üzemanyagárak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Folytatódik a múlt héten megkezdődött áprilisi drágulás az üzemanyagoknál. Szerdától a benzinért és a gázolajért is többet kell fizetnünk.


Noha április elsején a jövedéki adó visszavágása miatt csökkentek az üzemanyagárak, a múlt héten két alkalommal is emelkedtek - a benzin összességében 10, a gázolaj 7 forinttal drágult. Most szerdán újabb drágulás következik, a 95-ös benzin ára a Holtankoljak.hu információi szerint 4, a gázolajé 3 forinttal kerül magasabbra - literenként.
Hirdetés
A literenkénti átlagárak így a 95-ösnél 363, a gázolajnál 359 forintra emelkednek. Az időszakos változásoknál természetesen jóval jelentősebb, akár literenkénti 50 forintot is elérő árkülönbségek is lehetnek az egyes töltőállomások között, így aztán tankoláskor nem csupán annak idejére, hanem sokkalta inkább helyére ajánlott figyelni.
Bár a péntek e héten már ünnepnap, nem kizárt, hogy Húsvétig még egy áremelést kapunk a nyakunkba. Szerdán kiderül, hogy hoz-e még újabb árváltozást a nyuszi.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 19:48
  Permalink

  Ha nyomorult is de az a te kiskirályod /akinek nyalod a valagát/ miatt van.
  És ha olyan okos vagy akkor tudod-e hogy ÁFA csökkentés után mibe kerül a tojás, tej,….
  Azt nem a vállalkozás hanem a vásárlók fizetik !! Gondolkodj el már magadon mert
  olyan büdös maradsz mint a neved …
  Minden esetre idióta hozzászólásaid többet nem érdekelnek és nem kommentálom
  mert nem a lényeg hanem csak a kritizálásra vagy itt.

 • 2017.10.27. at 19:48
  Permalink

  Az idióta csak üzenget EU-nak de a pénzeket jól beszedi a nagytáblás és TV-s reklámokra !!
  E országban az ÁFA-csökkentés is csak drágulást jelentett. A tej 100 Ft volt de amikor levitték az adót azóta nincs 150 Ft alatti tej..és sok más termékkel ez történt.
  Minap is mire át tudtam átmenni a határon Szerbiába az üzletek már bezártak. A horvátok például nem üzengetnek hanem megszüntették az ellenőrzést a határaikon mert ott valóban a nép érdekét nézik nem saját zsebeiket!!

 • 2017.10.27. at 19:48
  Permalink

  A jövedéki adó csökkenésének köszönhetően még drágábbak az üzemanyagok! Sokat ért a jövedéki adó visszafogása. Sebaj majd a második negyedévben erre az árra pakoljuk rá a jövedéki adót. Köszönjük FIZESD!!!

 • 2017.10.27. at 19:48
  Permalink

  Sokat ért a jövedéki adó visszavágása. Sebaj majd az év felétől újra felülvizsgálják és a jelenleginél még magasabb árra rápakolják a jövedéki adót. Köszönjük FIZESD!!!

Vélemény, hozzászólás?