Szerdától még egy kevéssel olcsóbban tankolhatunk

Tovább csökken a benzin és a gázolaj ára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

November második felében eddig minden lehetséges alkalommal apadtak az üzemanyagárak, a most következő szerda sem hoz változást.


Legutóbb múlt hét pénteken, akkor a benzin esetén literenkénti 5, a gázolajnál 4 forinttal csökkentek az üzemanyagárak, a november közepe óta tartó kedvező tendencia most szerdán sem szakad meg. Igaz, e hét közepén csak egy enyhe mínusz következik, a holtankoljak.hu információi szerint a 95-ös és a dízel ára is literenkénti 2-2 forinttal lesz alacsonyabb szerdától.
Hirdetés

Az ármérséklést követően a 95-ös literenkénti átlagára 331, a gázolaj 329 forint lesz. Továbbra is, egyre fokozottabban igaz, hogy olcsóbban tankolhatunk, mint egy évvel ezelőtt. Dízelt idén még nem tölthettünk olyan olcsón, mint azt szerdától tehetjük, s a benzin ára is közelít idei mélypontjához, ami januárban 322 forintnál volt, akkor a gázolaj literára 344 forintnál állt. Természetesen most is könnyedén belefuthatunk hasonló dízelárba is, hiszen az egyes töltőállomások árai között nem ritka a literenkénti 30-40 forintos árkülönbség sem, jellemzően az átlagártól felfelé szórva. Így aztán tankoláskor most sem csupán annak idejére, hanem helyére is erőteljesen ajánlott figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?