Szerdától tovább drágulnak az üzemanyagok

Újabb áremelés a benzinkutakon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mind a benzin, mind a gázolaj ára emelkedik szerdától a hazai töltőállomásokon.

A Portfolio.hu értesülése szerint a MOL szerdától bruttó 3 forinttal emeli a benzin, és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. Annak ellenére, hogy a különféle kutak árképzése egymástól eltérő, a vásárlók hasonló mértékű emelkedésre számíthatnak a töltőállomásokon. A benzin literenként így 366-367, míg a gázolaj 358-359 forintba kerülhet átlagosan. Információk szerint a MOL a benzin és a gázolaj tőzsdei jegyzésárának emelkedése miatt kényszerült a drágításra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 21:24
  Permalink

  egyetértek Büszkével a gazdáknak megvan a maga bajuk.nekünk kell végre tenni valamit mert ha ez így megy tovább az keményen a pénztárcánkra megy.

 • 2017.10.31. at 21:24
  Permalink

  Kedves mindenki, nem a gazdák és traktoros honfitársaink a hülyék és birkák, hanem erőteljesen mi vagyunk azok! Ugyanaz az ötletem már régóta mint Jézusnak, hogy egy pár napig (de spontán nem előtte teletankolni) ne álljon be senki tankolni, hiszek benne hogy lenne eredménye, de eddig azért nem kampányoltam mert Magyarországon vagyunk, itt nincs összetartás. nem 400-500 ft itt a tét mert lesz ez még ezer is meg még több, nincs, nem lesz vége ennek a megalázó terrornak! Tartsuk már meg a gyapjunkat és a méltóságunkat. Ébredjetek emberek, csináljunk már valamit!!!!!!!!!!!!

 • 2017.10.31. at 21:24
  Permalink

  BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
  Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
  Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK

  (próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)

 • 2017.10.31. at 21:24
  Permalink

  A helyzet az, hogy egész évre állandó emelkedést jósolnak, mert tudják, mi birkák mindent eltűrünk. A hétvégén (ha jól emlékszem) volt egy rádiós műsor az MR1-en, ott 480-550 forintról beszéltek… és meg is fogják csinálni!

 • 2017.10.31. at 21:24
  Permalink

  A jó …… , ……… , ……… nyját az összes ………… mol vezérnek!!!!
  A sok gazda most miért nem sorakozik fel traktorokkal a parlament elé???? nincs pénzük üzemanyagra? ha ilyen gyökerek akkor megérdemlik!!! TAXIS BLOKÁDOT!!!!!!!!!!!

 • 2017.10.31. at 21:24
  Permalink

  mi az isten kell még, hogy ez az ország végre fellázadjon az üzemanyag árak ellen???!!lassan elérjük a 370 forintot!!!!a bérek meg lent vannak a bányász béka valaga alatt!!!mi meg csak mint a birkák tűrünk.

Vélemény, hozzászólás?