Szereted, ha tiszta az autód? Mutatunk hozzá néhány szert!

Fizetett hirdetés

Habbal vagy esetleg víz nélkül? Mindkettő megoldás lehet az autómosásra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén ősszel egy új autóápolási webshop, a CarShine.hu nyitotta meg kapuit, ahol két brit prémium márka termékeit hazai készletről, akár másnapi szállítással érhetjük el. Ennek apropóján készítettünk interjút velük.


A CarShine.hu kínálatában elsősorban az itthon kevéssé ismert AutoBrite Direct termékeivel találkozhatunk, hogyan találtatok rá erre a márkákra?
Az AutoBrite Direct termékeivel már jó pár éve megismerkedtünk, és annak ellenére, hogy viszonylag új szereplők az autóápolási termékek piacán, lenyűgözött a termékeik minősége. Persze, hogy teljesen őszinték legyünk, a termékek extravagáns dizájnja is megfogott minket. Elsőként a Snow Foam előmosó habba szerettünk bele, ami a tisztító hatása mellett meglehetősen látványos is. Amit erről tudni kell: jár hozzá egy nagynyomású mosóhoz csatlakoztatható tartály, s a habot a karosszériára fújva az gyakorlatilag leoldja a koszt, elég az autón hagyni, s utólag, szintén nagynyomású mosóval leöblíteni. Lenyűgözte a barátainkat és szomszédainkat is használat közben. Innen már nem volt megállás a teljes paletta beszerzéséig. Ekkor még Angliából, közvetlenül a gyártótól rendelt minden ismerős, de most néhány év elteltével úgy döntöttünk, hogy másokkal is megismertetjük az AutoBrite Directet és viszonteladókká válunk. De nem csupán az AutoBrite Direct termékeiről szól a kínálatunk, a másik termékcsaládot adó AutoGlym is azt a prémium minőséget képviseli, amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani az autójukra igényeseknek. Az AutoBrite Direct itthon egy még alig ismert márka, be tudnád mutatni pár szóban?
Az Autobrite Direct egy 2003-ban alapított autóápolásra specializálódott vállalat az angliai Wolstantonból. Az alapítók autóápolásban szerzett tapasztalata természetesen sokkal régebbre datálódik. Az Autobrite Direct növekedésének kulcsa a magas minőség mellett a vásárlókkal való kapcsolatukban rejlik. Népszerűségüket jól mutatja több mint 120.000 fős Facebook csoportjuk, ahol maguk az alapítók is rendszeresen segítenek az AutoBrite Direct termékeket használóknak. Nemrég pedig az egyik ismeretterjesztő csatornán Magyarországon is látható Garázs Varázs (CAR S.O.S) hivatalos autóápolási partnerei lettek. A detailing, azaz a részletekig menő tisztításra specializált termékek teljes palettáját lefedik, több mint 100 féle termékükkel. Jelenleg a CarShine.hu kínálatában több mint 60 féle magas minőségű termékük kapható, amelyek közül a legnépszerűbbek a teljesség igénye nélkül:
  1. Snow Foam - pH semleges előmosó hab, amely a szennyeződések feloldásával csökkenti a mosókarcok kialakulásának kockázatát
  2. Purple rain - vasoxid és szállórozsda eltávolító, ami a felnitisztítás és az erős szennyeződések eltávolításának elmaradhatatlan eszköze
  3. Repel, ami víztaszító védőréteget képez az üvegfelületen, így akár 50km/h-tól is elhagyható az ablaktörlő használata

Az autóápolási szerek mellett megtalálhatóak a kínálatunkban prémium minőségű eszközök is, mint például a DBS detailing ecsetek, mikroszálas törlőkendők és applikátorok.
Hirdetés
Készültök a karácsonyra?
Természetesen mi is készülünk a karácsonyi szezonra. A cikk megjelenésének napjától új termékekkel bővítettük a választékunkat, így most már a SuperSonic termékekkel is szolgálhatunk a vásárlóinknak. De ha már itt a tél, meg kell említenünk a víz nélküli autómosó szereinket is, amelyek kiválóak a rossz időben sokszor praktikus, garázson belüli autótisztításhoz.
Emellett elindítjuk ajándékkártya programunkat is, aminek a keretében digitális ajándékkártyát ajándékozhatunk "autóbolond" családtagjainknak, barátainknak.

SuperSonic, mit tudhatunk ezekről a termékekről?
Ezek a mi kínálatunkban teljesen új, kerámia alapú nano-hibrid termékek, de a részletes leírás a termékoldalon található meg használati tanácsokkal ellátva.
Hogyan működik a digitális ajándékkártya?
Magunkból kiindulva (mindig utolsó pillanatban vásárolunk ajándékot) döntöttünk a digitális változat mellett, mert így elkerüljük annak a kockázatát, hogy valakihez nem ér oda a karácsony ajándéka időben. Mivel a digitális ajándékkártyát emailben küldjük ki az ajándékozónak, akár december 24-én délután is be lehet szerezni egy utolsó pillanatos ajándékot. Természetesen megfelelő dizájnnal küldjük
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?