Színjátszó kisbusz a Citroëntől

Színes egyéniség a Citroën C3 Picasso Code

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legújabb C3Picasso különkiadás négyféle fényezéssel kapható, az alapszíntől függ, hogy a díszítőelemek milyen színösszeállításban kerülnek az autóra.


Code névre hallgat a C3 Picasso legújabb, kézi váltós HDI 90 VTR+ modellre épülő különkiadása. A légkondicionálót, Bluetooth- és USB-kapcsolatot, függönylégzsákokat és tempomatot tartalmazó alapfelszerelés a következőkkel bővül a Code esetében: fehér vagy vörös 17 colos “lóhere” felnik, króm lökhárító-betétek, fényes fekete kilincsek krómbetéttel, fekete első és hátsó lökhárítók és visszapillantó tükrök, tetősínek, szőnyegek.
A Code kiadás négyféle fényezéssel kapható, a fehér felniket a kék és a vörös, míg a vörös felniket a fehér illetve szürke kasztnikhoz párosítják. Előbbi fehér koptatócsíkokkal és fehér rendszámtábla-kerettel érkezik, míg utóbbi két verzión vörös díszítőelemek láthatók.
Hirdetés
A C3 Picasso Code különkiadás az Egyesült Királyságban körülbelül 300 fontos plusz költséget jelent az alap HDi 90 VTR+ változathoz képest, arról egyelőre nincs arról információnk, hogy hazánkban is elérhető lesz-e a sorozat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?