Színváltós Skoda? Naná, menüből kapcsolható

Cseh humor: itt a színváltó Skoda Fabia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Értem, hogy színváltós, de mit írnak be a forgalmiba? Netán galambszürke? A Skoda németes faviccel szórakoztat bolondok napja alkalmából.


A sajtóközlemény szerint a Skoda kifejlesztett és levédetett egy új rendszert, aminek a neve ShadeChange. Az árnyalatcserének ferdíthető extrafelszerlés lényege, hogy az autó fedélzeti menüjéből lehet állítani, hogy milyen színe legyen a kocsi elemeinek. Az egyelőre csak a Fabiához kérhető opcióval gazdagodik a Skodák személyre szabhatósága.
Hirdetés


És akkor most vegyünk egy mély levegőt és kezdjük újra ezt a sztorit. Nem tudom, lehet velem van a baj, de ez az áprilisi tréfa egy kicsit laposra sikeredett. Én nem kacagtam szét magamat. Hát önök? Az áltudományos magyarázat szerint felfedeztek egy új elemet, az unobtainiumot, ez képes arra, hogy árnyalatot váltson az autó. Még a kerekek színe is változtatható, ráadásul mindezt tudja akár menet közben is. Ha-ha!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 19:44
    Permalink

    Bármilyen meglepő volt ilyen autó, a neve Harlequin Golf. Egy autós újságírónak pedig illene tudnia hogy a szín ami a forgalmiba kerül az az autó tetőlemezének a színe 😛

Vélemény, hozzászólás?