Szívszorító búcsút vett az Audi Le Mans-tól

Le Mans-ra állítótta GPS-ét az Audi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

18 évet nem lehet csak úgy elengedni. Összekapcsolva utcai sportautóikat egykori endurance programjukkal, „hazaküldték” az Audi modelleket.


Még egyszer utoljára hazatért, vagyis meglátogatta a Le Mans-i pályát az Audi. Emléket állítva példátlan Le Mans-i sikereiknek egy szívszorító reklámmal köszönnek el a legendás francia pályától. A kisfilmben a legjobb teljesítmény-Audik csapatnak a világ különböző pontjain, ám GPS-ük egy irányba mutat. Home, azaz haza. Ami az Audi Sport számára nem más, mint Le Mans.
Hirdetés
Az Audi októberi bejelentése, miszerint már idén kiszállnak az endurance versenyek csúcsáról, mindenkit meglepett. A motorsport-részleg teljesen átáll az alternatív hajtások fejlesztésére, így 18 év után nem lesz több prototípusuk, helyette a Formula-E-re, a DTM-re és az ügyfélprogramokra koncentrálnak. Így tett egyébként a Volkswagen is, aki a WRC-ből száll ki, ugyanis szintén a versenyautó eladásokra fókuszál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?