Szívszorító poszt jelent meg a rendőrség oldalán

Brutális és főleg igaz a rendőrség legújabb posztja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rendőrségnél is értik a fiatalok nyelvét, felveszik a legfrissebb poénokat és beállnak a sorba, ha ezzel jó célt is szolgáltatnak, a Tetris Challenge fotójük könyörtelen és főleg valós.


A Tetris Challenge úgy söpört végig a világon, hogy közben nem csak a fejünket foghattuk azokon, akik beálltaka a sorba, szellemesebbnél szellemesebb fotók készültek, Magyarországon is. A legfrissebb ilyen épp a rendőrségé, ám a szellemes megoldás hamar kővé dermeszthet a monitor, vagy a telefon képernyője előtt. A hozzá tartozó szöveg még inkább megérintő, így ezt most szerkesztés nélkül osztanánk meg a fotó mellé a police.hu-ról:
Hiábavalónak tűnik minden erőfeszítés. Nem telik el úgy nap, hogy valaki ne halna meg az utakon. Egy gyerek, egy anya, egy apa, egy barát. Olykor egy nap többen is. Október gyalázatos volt ebből a szempontból. 71-en haltak meg. A statisztika 3 legfőbb tényezőt nevez meg a halálos balesetek okaként: gyorshajtás, elsőbbség meg nem adása és a kanyarodási szabályok megszegése.
Mindezek az életben egyet jelentenek: felelőtlenséget. Idén már több mint 500 horrortörténetet tudnánk elmesélni. Majdnem mind megelőzhető lett volna. A helyszínre érkező kollégáink nem csak a szétroncsolt testeket látják, hanem a megroppant életeket is. Mert mindig ők a rossz hír vivői. Nem kellett volna így lennie...! – mormolják magukban, amikor a rájuk meredő könnyes szemekbe néznek. És igen, lehetett volna másképp is. És lehet is, ha jól választod meg a sebességet. Ha bekötöd a biztonsági övet. Ha elsőbbséget adsz. Ha kivilágítod az autót. Ha megfelelő gumit veszel. Ha nem ülsz ittasan az autóba. Ha nem taszítod le az előtted lévőt a pályáról. Ha nem szelfizel. Ha nem menetközben élőzöl...
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?