Szó szerint tarolt az 57-es Ferrari a Mille Miglia-n

Mindenkit levett a lábáról a veterán Ferrari kupé

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csak egy leheletnyivel érkezett gyorsabban a kelleténél a sofőr, de mire észbe kapott, megtörtént a baj, tarolt a veterán Ferrari.

Az olasz klasszikusokat felvonultató Mille Miglia észak-amerikai mutációján történt a videón látható eset, melynek során a szépségversenyre érkező 822-es rajtszámú 1957-es Ferrari 250 GT egy emberként vette le lábáról a zsűrit. Sajnos a szó szoros értelmében tarolt a gyönyörű piros kupé, bár a színpadon állók ennek nem örültek annyira. Az történt ugyanis, hogy a kocsi kicsit túlzott sebességgel hajtott fel a színpadra, és amikor vezetője a kelleténél erősebben beletaposott a fékbe, a kerekek blokkoltak, és maguk után rántották a színpadot szőnyegként borító fóliát, ami így simán kirántotta a talajt a rajta állók lába alól. Szerencsére senkinek sem esett baja, és az is örömteli, hogy a közönség soraiban ülőket nem lincselték meg a politikailag igen korrekt amerikaiak, amiért nevetni merészeltek a csoportos esésen.
Hirdetés
Azt sajnos nem tudjuk, hogy a kiváló fékrendszerrel ellátott Ferrari hány pontot kapott ezután a zsűritől.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?