Szokj hozzá, hatalmas vesékkel érkezik az új BMW 4-es!

A találgatásoknak tényleg vége, hivatalos képen az új BMW 4-es

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Habár a közelmúltban többször is felbukkantak olyan képek, amelyeken már egyértelműen látszott, hogy miféle hűtőráccsal érkezik az új BMW 4-es, sokan reménykedtek, hogy csak megtévesztés. De nem, tényleg hatalamas veséket kap!

Először egy titkon elkapott kémfotó jelent meg az új BMW 4-es sorozat orráról, amelyből aztán lelkes virtuáltunerek megpróbálták kikövetkeztetni, hogyan is fog kinézni a végleges változat. Az eredmény döbbenetes volt. Később a nagyon erősen álcázott prototípusok felcsillantották a reményt, hogy talán mégsem azokkal a hatalmas vesékkel érkezik, amiket a jóslatok előrevetítettek. Aztán jött a Concept 4 tanulmányautó, amely sejtette, hogy mégiscsak ezt az utat követi a bajor márka, majd a hivatalos fotók is megérkeztek az álcázott prototípusról, amelyek ismét árulkodóak voltak.
Hirdetés
Néhány nappal ezelőtt azonban, az új 5-ös és 6-os online bemutatójára készített külön lapon felbukkant egy aprócska képen a 4-es is. Bár a kép nagyon kicsi felbontású, ha picit világosítunk rajta, a hűtőmaszk nagy része jól láthatóvá válik. Ezek után pedig nem kérdéses, hogy a Concept 4 nagyjából megmutatta az autó sorozatgyártású vonalait is. Az új 4-es hivatalos bemutatójára sem kell már sokat várni, hiszen június 2-án esedékes, a mostanában megszokott online megoldással.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.05.29. at 09:32
    Permalink

    Mindig tök vicces a BMW-fanok hőbörgését olvasni a vesenagyobbítás kapcsán. Most is jöhetnek, én a magam részéről a popcorn-t és a kólát bekészítettem 😀

Vélemény, hozzászólás?