Szpotterek figyelem! A hónap végén úton a BMW X2

A BMW hamarosan megkezdi a 2017-re tervezett X2-es közúti tesztjeit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha bármi gyanúsat látnak az úton, fotózzák le és küldjék el nekünk. Itt egy tipp, a legújabb BMW crossover, az X2-es.


Már tavaly megírtuk, hogy jön, de most már tényleg nagyon jön a BMW X2-es. A BMW vezetősége elérkezettnek látta az időt egy újabb kompakt méretű crossover kifejlesztésére. A brit Autocar riportja szerint ráadásul már június végén elkezdik a teszteket a prototípusokkal.
Hirdetés
Az X1 és az X3 közé méretezett X2-es az előbbi következő szériájának alapjaira fog épülni, azaz az új Minivel bevezetett UKL platformra készítik el őt is. A korábbi értesülésekkel ellentétben az X6 receptje szerinti lejtős tetővonal alá öt ülés is be fog férni, és a legújabb információk szerint rendes, ötajtós kasztnit fog kapni. A hatfokozatú kéziváltó és az elsőkerékhajtás lesz az X2-esnél is az alap, de a nyolcgangos automata és az xDrive összkerékhajtás is ott lesz opciónak. Nyilván belőle is lesz háromhengeres és nem lennénk kicsit sem meglepve, ha a 2017-es megjelenésre kihoznának alternatív meghajtású változatokat is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 16:25
  Permalink

  Ezek a BMW terepjárók kupés beütéssel valóban gyomorforgatók, de a Merci sem tudta a Gle kupé változatát szépen megcsinálni. Valószínűleg hozzá kell szokni a látványhoz, mert ezeket akkor is venni fogják, ha bekenik őket a szalonban libafossal.

 • 2017.10.28. at 16:25
  Permalink

  Ritkán látni ennyire formátlan, stílustalan négykerekűt! A tervezőknek nem vagyok hites meggyőződésben az iránt, hogy az Ő négy kerekük meg volt. Erős, biztonságos,- legalább is az első ülésen helyet foglalóknak, de az egész formája, stílusjegyei, egy pattintott kővel sem érnek fel az biztos!

  A BMW 320, 316, 525 azok igen, elismerésre méltóak.

Vélemény, hozzászólás?