Szujó Zoltán újra autóversenyt közvetít

Michelisz Norbi mellett Szujó Zoltán lesz az E-sport bajnokság hangja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hungaroring Sport Zrt. és Michelisz Norbert közös szimulátorkupájának élő közvetítésein újra hallható lesz Szujó Zoltán hangja.

Korábban mi is beszámoltunk a Hungaroring E-sport Bajnokság indulásáról, amelynek győztese valódi versenyzési lehetőséget kap jövőre a M1RA-csapatban. A szimulátor bajnokság színvonalát tovább emelendő, a magyarországi Formula–1-es közvetítéseken sokáig hallott hang is szerepet kap abban, hogy még valósághűbb legyen a kihívás. Szujó Zoltán lesz ugyanis a kommentátor, akinek a munkáját szakértőként a tehetségkutató megálmodója, a WTCR regnáló bajnoka, Michelisz Norbert segíti majd. A virtuális Hungaroringen április 30-án kezdődik a bajnokság, amelynek selejtezői már most is tartanak. 24 óra alatt több mint 1500-an teljesítettek gyors kört a RaceRoom alapú bajnokságban, ami erős kezdésnek számít. A versenyzőknek április 26-ig van lehetőségük kvalifikálni magukat a mezőnybe. A legjobb 24 pilóta kap virtuális versenyautót, természetesen a Hyundai i30 N TCR versenygépet, amelyek különböző színekben pompáznak majd, hiszen több főtámogató is segíti a bajnokságot. A hat hivatalos csapat a Team Hungaroring, a Team Simple, a Team NÚSZ (Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató), a Team #mentsdegyszerűen, a Team OMV MaxxMotion és a Team PCTrade Systems.
Hirdetés
A versenyeket Szujó Zoltán és Michelisz Norbert élőben közvetít a M1RA és a Hungaroring hivatalos Facebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján. „Nagyon készülök a visszatérésre, lelkesen elemzem a különböző szimulátorversenyek közvetítéseit, hogy milyen képi információk jelennek meg a képernyőn, és mire hogyan érdemes reagálni” – nyilatkozta Szujó Zoltán. „Az e-sportban ugyanúgy megvannak az akciók, a csaták, a drámák, mint akár a Formula–1-ben, úgyhogy remélhetőleg hasonló élményt adunk majd a közvetítéssel a nézőknek. Különleges szakmai kihívás lesz, mert a #maradjotthon jegyében a közvetítés rendezője Németországban, Michelisz Norbi a pécsi otthonában, én pedig Budapest agglomerációjában, a dolgozóasztalom mögött ülök majd a közvetítés alatt. Norbival sok műsorban dolgoztunk együtt korábban, de eddig talán csak egyszer adatott meg, hogy együtt közvetítettünk élőben. Örülök, hogy most folytathatjuk.” „Zolival nemcsak a Formula–1-es közvetítésekből ismerjük egymást, hanem magánemberként is jó a kapcsolatunk” – mesélte Michelisz Norbert. „Mivel a családja Baranya megyéhez kötődik, barátilag is szoktunk találkozni, amikor látogatóba érkezik a környékre. Biztos vagyok benne, hogy a hangja és egyedi stílusa sokat adhat hozzá a Hungaroring E-sport Bajnoksághoz. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz más ezeket a versenyeket közvetíteni, mint az F1-es futamokat, de az biztos, hogy ugyanolyan felkészült szeretnék lenni. Egyrészt azért tervezek jobban megismerkedni az indulókkal, hogy tudjunk beszélni róluk a közvetítésben, másrészt azért is, mert a mezőnyben ott lesz az a valaki, aki a végén megkapja az esélyt, hogy egy teljes szezont versenyezzen a M1RA-ban 2021-ben.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?