Szuperautód van? Szelfizz a csomagtartójában!

Hódít a booting, mert miért is ne

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mond valamit az, hogy booting? Nem, nem a bootolásról van szó, annál ez sokkal viccesebb.


Ha a selfie/szelfi divat, miért ne lehetne az a booting is? Vagy búting. Vagy csomagtartózás. Hívjuk akárhogy, egy autó rakterébe bemászni és lefotózni/lefotóztatni magad most nagyon menő, persze a képeket jól megosztva a közösségi oldalakon. Közben drága mulatság is, mert szükségeltetik hozzá egy közép- vagy farmotoros szupersportkocsi is, aminek elöl figyel a csomagtere.
Hirdetés

A booting tán még viccesebb lenne, ha magukra/rájuk zárt csomagtértetővel készülnének a képek, de ez az Audi R8/Ferrari 458 Italia/McLaren MP4-12C/Porsche 911 stb. vonulatban nehezebb, mint összekuporgatni azt a néhány tízmilliót a verdára. Ám még a nem éppen szuperautós menetdinamikájú smart roadster orrába sem fér be a mégis mosolygós hölgyemény. Az MX-5-ösébe bezzeg másvalakit behajtogattak - derül ki Shmee150 oldalán. Hogy a Mazda roadstere nem is farmotoros? Nem hát, de a kihívás szépsége felülírja a "szabályokat".
A csomagtartózásra kedvet kapó, bérből és fizetésből élőknek javasolnánk, hogy jelentkezzenek tesztvezetésre, ha pedig sikerül megkaparintani egy álomgép kulcsát (ami már önmagában szép eredmény), feltétlen lőjenek egy bootolós fotót magukról, s töltsék fel ne csak az említett, de az Autónavigátor FB-oldalára is, köszönjük. Extra piros pont és nyilván gigalájk dukál annak, aki mondjuk egy bevásárlóközpont parkolójában ugrik be például egy külföldi tulaj autójának orrába, és ráadásul vele csináltatja új profilképét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?