Szupersportautókat is elvert a BMW M4 GTS

Komoly időt futott a Nordschleifén a BMW M4 GTS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Azt már tudtuk eddig is, hogy komoly technikai fejlesztés és erő rejlik az októberben bemutatott BMW M4 GTS-ben. Most egy előzetes videót is közzétettek a gyáriak.


A BMW nemrégiben rántotta le a leplet legújabb csúcsgépéről, az M4 GTS-ről. A száraz adatokat már akkor közölték, továbbá azt is, hogy a Nordschleifén 7 perc 28 másodperc körüli időt ért el. Ez az adat ugyan még nem hivatalos, most viszont az alábbiak alapján már láthatjuk, ahogy a bajorok új versenygépével száguldanak a pályán. Várhatóan napokon belül nyilvánosságra hozzák a teljes felvételt.
Hirdetés

Ezzel a köridővel olyan autókat utasított maga mögé a bajor szörnyeteg, mint a Ferrari 458 Italia vagy a Koenigsegg CCX. A videón is látható Jorg Weidinger öröme nem lehet véletlen. Elmondása alapján az M4 GTS egy rendkívül izgalmas csomagot kínál. Az erős motor mellett nagy szerepe van a felfüggesztésnek, a fékeknek, az aerodinamikának és a megjelenésnek is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?