Szürke autóval sem fogsz beszürkülni: ez a VW T-Roc különkiadása

A Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey egy vadonatúj fényezéssel hódít

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Karácsony sincs még, de aki egy stílusos kabrióval szeretné indítani a jövő nyarat, annak időben kell lépnie - a Volkswagen új limitált szériája megkönnyítheti a döntést.

A Volkswagen T-Roc Cabriolet eleve ritkaságnak számít az utakon, de ha valaki még tovább tetézné az exkluzivitást, az most egy új, limitált szériát is választhat. A luxusautók különkiadásaival ellentétben a Volkswagen újdonsága még spórolni is segít, a csomag felára ugyanis annyi extrát tartalmaz, amit külön-külön bepipálva az opciós listán többet kellene fizetni. Ráadásul érdemes előre gondolkodni, hiszen ahhoz, hogy jövő nyáron egy különleges kabrióval jelenhessünk meg az utakon, már most le kell adni a rendelést - szerencsére a Volkswagen állítása szerint tavaszra már meg is érkezhetnek az első darabok a vevőkhöz. A T-Roc Cabriolet Edition Grey nevéhez híven a szürke árnyalatait vegyítve emelkedik ki a többi autó közül, az Indium Grey ráadásul matt is. A Volkswagen hangsúlyozza, hogy a matt festés is ugyanolyan szintű védelmet nyújt a karosszériának, mint mondjuk a metál, beleértve az UV-sugarak és a kőfelverődések ellen is. Ennek elegáns kontrasztot adnak a fényes fekete részletek: ilyen árnyalatra fújták a hátsó szárnyat, a kilincseket, a visszapillantó tükrök házát, a T-Roc modellfeliratot, illetve az alapáron 18 colos felniket. Ez a fekete csomag egyébként a limitált szériától függetlenül is rendelhető, de a matt szürke csak a Grey Editioné.
Hirdetés
999 darab fog készülni az exkluzív T-Roc Cabriolet-ből, mindegyik egyedi sorszámot kap, amit a küszöblécen tüntetnek fel. Az Edition Grey egyébként az R-Line felszereltségi csomaggal jön, ebben van például progresszív kormányzás, de a különkiadásban van még internethozzáférés és Discover navigáció, sávtartó, mátrix LED-lámpák, fűtött kormánykerék és tolatókamera. Mindez persze még fokozható, például 19 colos felnik, adaptív futóműbeállítás, Discover Pro navigáció vagy Beats Audio hangrendszer is rendelhető felárért. A digitális műszerblokk mindenesetre alapáras. Összességében az Edition Grey több százezer forintnyi spórolást is jelenthet ahhoz képest, ha ugyanilyen szintre szeretnénk felextrázni egy nem limitált T-Rocot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?