Tahó autószállítás Amerikából

A hónap veszélyes és igénytelen megoldása: autó a platón

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Te Bill, mi legyen ezzel? Ugyan már Jim, feldobjuk a platóra. Osztán jó lesz. Vagy mégsem?


Még jó, hogy legalább egy gurtnival odafogták a kissé használt Ford Taurust a szakadt, bordós Chevrolet pickuphoz. Szerencsére nem okozott balesetet, de ettől még ez a megoldás bőven aggályos. Remélhetőleg a rendőrjárőr nem csak jól megbüntette a sofőrt, hanem hívott egy trélert is, hogy megfelelően elszállítsa a kisteherautó rakományát. A képek bejárták a netet, először persze a legtöbben kamunak gondolták, aztán egyre több szögből lőtt fotón is feltűnt az autós Laokoón-csoport.
Hirdetés


A pickup vezetője nyilván nem sajnálta a lehasznált Chevyt, de ahogy a képeken látszik, a passzív Fordot sem, mert ahogy rá lett rakva a platóra, feltehetőleg az is sérült. A túlterhelt Chevy talán túlélte váztörés nélkül, de minimum behorpadt, a ki tudja, miért nem saját lábon közlekedő Ford meg az első futóművén támaszkodik, az sem túl egészséges. A legrosszabb az lett volna, ha valamiért a redneck szállítmánynak ebben a pózban kellett volna egy hirtelen kikerülési manővert vagy egy vészfékezést végrehajtania. Szerencsére idáig nem jutottak el, időben lefülelték őket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?