Talma energiaitallal erősít – őt is támogatja a Nimrod

Talmácsi és Magyar János is Nimrod színekben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bemutatta motorsport nagyköveteit a Nimrod Performance. Őszre hazai motorsport-fesztivált ígérnek.


"2016 a Nimrod éve lesz." - hangzott a kijelentés, majd ki is fejtették számunkra, mire gondolnak. Bader Al Roudhanról és a különleges Nimrod márkáról már egyre többen hallhattak. Nemrég mi is meglátogattuk dunaújvárosi gyárukat, ahol még a Genfi Autószalon előtt láthattuk egyedire átépített luxusautóikat. Most 2016-os terveiket ismerhettük meg részletesebben. A márka jellegéből adódóan a Nimrod elsősorban az autó- és motorsport, a zenei világ, a szórakozás és a party kultúra, valamint a fitness-testépítés szegmenseiben lesz jelen. Ehhez igazították új brandjüket is, ami egy több ízben elérhető energiaital márka, szintén a tulaj kutyájáról, Nimrodról elnevezve.
Három motorsportbeli nagykövetet is választottak maguknak. Míg MotoGP világbajnokunk, Talmácsi Gábor valóban csupán nagyköveti szerepet tölt majd be, addig háromszoros gyorsasági magyar bajnokunk, Magyar János és egy német pilót,a David Schiwietz versenyezni is fognak Nimrod színekben. Ilyen szempontból tehát nyilván az utóbbi két pilóta érdekesebb. Akármennyire is benne vagyok az autósport világában, számomra egy kis kutatást igényelt, hogy megtudjam, David Schiwietz valójában gyakorlott GT3 pilóta, és idén hazájában, Németországban a VLN bajnokságot erősíti majd, aminek egyébként része a legendás 24 órás verseny a Nordschleifén. Hazánkban azonban taxis szerepet fog betölteni, hiszen a Nimrod rendezvényein fog autóztatni egy Ferrari 488 GT3 volánja mögött. Ehhez kapcsolódik egyébként, hogy június 4-én a Ferrarival közös programot rendeznek a Hungaroring új aszfaltcsíkján, ahol a GT3 pilóta Talmácsi Gábor motorja és Magyar János formula autója ellen versenyzik majd. Az előny nem kérdés kinél van, főleg David pályaismeretét is figyelembe véve.
Kevesebb utánakeresést igényelt a Tomracing pilótájának, Magyar Jánosnak a neve. A Formula Masterrel induló fiatal tehetség tavaly 1 ponttal ugyan, de magyar bajnok tudott lenni a hazai gyorsasági bajnokság Formula értékelésében. Ennek, valamint az új gumiszabályoknak is köszönhetően (mindenkinek kötelező a Hankook abroncs), idén már a Közép-Európai Zóna Trófeában versengenek nemzetközi mezőny ellen, ahol az első két hungaroringi futamon máris elhozták az első helyért járó trófeát. A tehetség, a sport iránti elkötelezettség és a kellő alázat megvan a csapatnál, és ha így folytatják, szép jövő elé néznek.
Hirdetés

Hogy a Nimrod valóban megmutassa sportok iránti elkötelezettségét, szeptemberben megrendezik a Nimrod Fit Challenget, ami az ígéretek szerint egy igazi sportünnep lesz, hisz számos sportág képviseli majd magát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?