Tank, teve, LaFerrari az ex-Top Gear trió új műsorában

Az eredeti Top Gear trió új műsorának címe The Grand Tour, itt az előzetes!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagy kár a Top Gearért, az új csapat még vergődik egy kicsit, mielőtt feladnák. Szerencsére közben az eredeti hármas új műsora is elkészült, a The Grand Tour első komolyabb előzetesétől leesel a székről!

Valameddig még biztosan életben tartják a Top Geart is, de a vezérember Chris Evans hamar feladta a dolgot, így most Matt LeBlanc, Rory Reid és Chris Harris viszik tovább, amíg még valakit is érdekel. Ami nem tarthat sokáig, ugyanis az eredeti trió új műsora, a The Grand Tour már készen áll, hogy az Amazon Prime csatornáján keresztül szétszaggassa az autómániások agyát.
Hirdetés
Erre ugyanis számítani lehet, épp most jelent meg az első komolyabb előzetes és többek között olyan autókkal csapatnak benne mint a McLaren P1, a Porsche 918 Spyder, és végre egy LaFerrari is a kezeik közé került. Valamint lesz itt öltönyös sivatagban csapatás egy Alfa 4C-vel, gumifüstbe burkolt versenypályák, na meg persze Clarkson bénázása egy több száz milliót érő szuperautóval és egy tevével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 01:11
    Permalink

    Nagyképű majmok! Mindig is utáltam őket az előre megírt gagyi poénjaikkal együtt! Ezek csak magukat futtatták ahelyett, hogy az autókról beszéltek volna. Voltak olyan részek, nem is kevés, amikben szinte szó sem volt a verdákról csak az ő faszságaikról. Ezek már olyan szinten vannak elszállva maguktól, hogy mind a hármat kibasznám a picsába! Az igazi autós műsor az ötödik sebesség volt! Jason Plato, Tiff Needell, és Vicki Buttler Henderson voltak a műsorvezetők. Na ők mind jófejek és a poénkodás mellett mindig sokat beszéltek az autókról is. A Top Gear egy fos volt most sokkal jobb lett, hogy ezek a bohócok elhúztak!

  • 2017.10.28. at 01:11
    Permalink

    Reméljük azért ők is meg tudnak újulni kicsit mert a Top Gear is kezdett sajnos már kicsit ellaposodni és kiszámíthatóvá válni a végére.

Vélemény, hozzászólás?