Tankot lopott részegen, támadásnak hitték a lakók

Egy leszerelt katona kötötte el a 60 éves tankot, viccből, súlyos következménye lesz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egészen meglepő módon nem Szibériában és nem is Oroszország területén történt a részeg tanklopás, igaz, nem is messze tőle.


Ha Oroszországban történt volna, csak legyintenénk az esetre, de most Lengyelországból érkezett a hír, hogy elkötöttek egy lánctalpas harckocsit. A 60 éves T-55-ös Pajęczno városán húzott keresztül és a lakók annyira megijedtek, hogy a rendőrséget azzal hívták fel, hogy megtámadták a települést. Erről persze szó sincs, a történet ennél sokkal bagatellebb sztorit takar.
Hirdetés
A harckocsit szállító tréler útközben műszaki hibás lett, meg kellett állniuk megjavíttatni, addig pedig leszedték róla a rakományt. Amikor a tréler elkészült, vissza kellett volna tenniük rá és vinni tovább a rakományt, ehelyett a kinevezett társaság tagjai, akik közül az egyikük egy leszerelt katona, kicsit másként gondolták. Alaposan beitaloztak, majd azon méláztak, milyen lehet egy ilyennel furikázni, ezért elvitték egy körre a lánctalpas veteránt. A rendőrség már akkor érkezett a helyszínre, amikor a részeg ex-katona már leparkolta a T-55-öst és büszkén támasztotta azt. Sajnos a végeredmény már nem lesz annyira poénos, ugyanis minimum 2-év börtön vár rá, amit akár 8 évre is kiterjeszthetnek, ha a vádat, miszerint közvetlen veszélynek tette ki a közlekedőket, a bíróság jogerősnek találja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?