Tanulj más hibájából! Itt az újabb civil pofátlantanítás videó!

Már a 12. epizódnál jár a rendőrség Pofátlan(TAN)ítás sorozatának civil változata

Még mindig elképesztő „mutatványokkal” találkozhatunk az utakon. Az újabb civil Pofátlan(TAN)ítás videó segíthet elkerülni, hogy hasonló helyzetbe keveredj, amennyiben nem követed el a benne látható hibákat.

Nézőszámban hatalmas sikert aratott a rendőrség videósorozata, amelyben megmutatták, miféle szabálytalanságokat követnek el az utakon az autósok mellett a kerékpárosok és a gyalogosok is. Ezek a videók abból a szempontból is hasznosak, hogy felhívják a figyelmet azokra az elhibázott megmozdulásokra, amelyek büntetéshez vezethetnek, nem mellesleg balesetveszélyesek. Így viszont kiküszöbölhetőek lennének, ha tanulunk belőlük. Sajnos a tanulási folyamat nem túl gyors, mert a rendőrség egy civil oldal segítségével folytatta a Pofátlan(TAN)ítás sorozatot, amely már 12. epizódnál tart. Ám továbbra sem fogynak ki az alapanyagul szolgáló szabálytalankodásokból. Nézd meg a legújabb részt és tanulj belőle!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?