Tárt karokkal várja az avatar-vásárlókat a virtuális Fiat szalon

Egyelőre csak a Fiat 500 egy bizonyos változata érhető el a metaverzumban létező kereskedésben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak kívül-belül lehet megszemlélni a bájtok formájában létező autót, hanem a Fiat központ tetején fekvő tesztpályán is ki lehet próbálni.

Új értékesítési formákat hoznak a 2020-as évek, a Fiat egyenesen a metaverzumban építette fel legújabb szalonját. A potenciális vásárlók a saját avaratjukkal (karakterükkel) léphetnek be a bemutatóterembe, ahol egy avatar-értékesítő segít kiválasztani a megfelelő típust, illetve annak összeállítását. Jelenleg a virtuális eladónak nincs sok mozgástere, egyelőre csak az elektromos 500-as egyik különkiadását (La Prima by Bocellit) lehet ilyen formában hazavinni.
Hirdetés
A Fiat Metaverse Store meglátogatása a gyártó szerint több előnnyel is jár. Kétségtelen, hogy nem kell otthonról kimozdulni, emellett a nyitvatartási idő sem tényező, ugyanakkor nem teljesen gépies, mivel az eladó karakterén keresztül egy valós személlyel kommunikálhatunk. A háromdimenziós szalonban alaposan felfedezhető az autó minden részlete, a technika azt is lehetővé teszi, hogy ott helyben összekonfigurálják a nekünk tetsző autót. Ötletes, de kissé felesleges opció a tesztvezetés, az érdeklődők az impozáns Lingotto épület tetején, a Fiat saját tesztpályáján mehetnek köröket is az apró 500-assal, az akku lemerüléstől ez esetben nem kell tartani, a virtuális töltöttség örökké tart. Idén csak a már említett limitált modell vihető haza, jövőre viszont a teljes paletta megjelenik a fiktív kiállítótérben.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?