Te adnál 14,9 milliót ezért az 1988-as, szívódízel Toyotáért?

Újabb öreg Toyota Land Cruisert találtunk, elsőre meglepőnek tűnő árcédulával

Persze, mindenki annyit kér az eladó autójáért, amennyit szeretne, ám nem akármilyen Toyotának kell lennie, amiért az 1988-as gyártási éve ellenére is 14,9 milliót kérnek. Ez a Land Cruiser pedig még ennyiért sem tűnik rossz üzletnek.

Jelen esetben hatványozottan igaz, hogy nem elírás, és nem is indokolatlanul sok az elsőre homlokráncolónak ható 14,9 millió forint, amelyet a Használtautó.hu oldalon kérnek egy öreg Toyota Land Cruiserért. Ne feledjük, 1988 már több mint 35 éve volt, ez a kiváló állapotú, 4,0 literes motorral szerelt terepjáró így már bőven veteránkorba lépett. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen autó restaurálása sem néhány százezer forintos tétel, valószínűleg a vételár jelentős részét költötte a hirdetés szövegében is megemlített teljes felújításra az autó korábbi tulajdonosa. Nyilván ez az autó is inkább gyűjtői darab, mintsem hétköznapi használatra szánt jármű, de ettől még felmerül a nagy kérdés: szabad egy ilyen, terepre és kalandokra született vasat holmi kiállítóteremben tárolni ahelyett, hogy élveznénk vele az életet?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?