Te is dönthetsz arról, ki legyen a Jeep márkanagykövete

Kilencen, három hónapon át versengenek a Jeep Compassador Award játékban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megszokhattuk már, hogy az autómárkák egy-egy ismert személyt választanak márkanagykövetül, a Jeep most kilenc jelöltet indít a címért, akikre augusztusig bárki szavazhat.


Érdekes dolog a márkanagykövetség "intézménye", de teljesen érthető, olyasvalaki szokott lenni, akit az élet más területéről ismerünk, elismerünk. Ismert személy, az autómárka pedig felkéri, vagy ha úgy tetszik, lehetőséget ad számára, hogy a legújabb modelljeivel járhasson, természetesen annak és a márkának a reklámozásával. Az Alfa esetén évek óta tudjuk például, hogy Rákóczi Ferenc a márka hazai arca. Ő ráadásul úgy számolt be erről, hogy nem a márka felkérése tette alfássá, valójában évtizedek óta az, csak az elmúlt években ez "hivatalossá" vált. Az Alfához hasonlóan szintén az FCA (Fiat Chrysler Automobiles) kötelékébe tartozó Jeep most mégsem egy ízig-vérig jeepes valakit keresett, ami nem is meglepő azok után, hogy a márka ma már jóval több, modernebb annál, mint ami az ős Jeep, a Wrangler kapcsán eszünkbe jut.
Hirdetés

A Jeep márkanagykövete a Jeep Compassador Award résztvevői közül fog kikerülni, a Compassador címre jelöltek csapatába kilenc hírességet válogattak be. Mindegyikük lehetőséget kap, hogy három hónapig a legújabb Jeep, a Compass boldog birtokosa legyen és megmutassa, számára mit jelent a szabadság, mi számít kalandnak, mit él meg kihívásként. A közönségszavazatok döntik majd el, ki lesz az a szerencsés, aki egy teljes éven keresztül a Jeep márkanagykövete, Compassadora lehet és használhatja Compassát.
A Jeep Compassador Awardon Holdampf Linda (stylist), Kovács Patrícia (színész), Laposa Zsófi (borász), Lubics Szilvia (ultrafutó). Veiszer Alinda, (műsorvezető), Kiss Ádám (humorista), Krausz Gábor (chef), Marsalkó Dávid (zenész) és Máté Bence (természetfotós) indul. Filmjeik és jelmondataik alább láthatók, szavazni pedig a compassador.hu címen lehet rájuk.
Holdampf Linda, stylist „A legnagyobb kihívás, hogy nekem mindig tökéletesen kell alkalmazkodnom az emberekhez, függetlenül attól, hogy milyen napom van.”
Kovács Patrícia, színész
„Nekem a legnagyobb kaland az életemben, hogy egyszerre vagyok egy négyéves gyerek anyukája, miközben színészként is helyt kell állnom.”
Laposa Zsófi, borász
„Hatalmas szabadságot ad nekem a természetközeli élet, ugyanakkor a legnagyobb kihívást a természet folytonos váltakozása jelenti.”
Lubics Szilvi, ultrafutó
„Amikor a rendelőben vagyok, imádok fogorvos lenni, amikor otthon vagyok, imádok anya lenni, amikor pedig futok, imádom csinálni.”
Veiszer Alinda, műsorvezető
„A legnagyobb drámám az életben, hogy miért nem gondolja mindenki azt, hogy én vagyok a legjobb.”
Kiss Ádám, humorista
„Ha rossz napom van, az az én dolgom, mert amíg színpadon vagyok, addig tökéletesen kell teljesítenem. Ez nekem a kihívás.”
Krausz Gábor, chef
„A főzés nekem maga a szabadság, olyan mintha színpadon lennék. A legnagyobb kihívás benne, hogy megfeleljek magamnak.”
Marsalkó Dávid, zenész
„Az életben talán a legnagyobb kérdés az az, hogy megtalálod-e azt a dolgot, amiben nagyon tehetséges vagy.”
Máté Bence, természetfotós
„A természetben nincsenek hétköznapok és hétvégék, nekem a legnagyobb szabadság, hogy nincs naptáram.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.05.07. at 16:35
    Permalink

    Én Máté Bencét választanám: a természetfotózás és a terepjárás között van némi párhuzam, neki lehet érzéke megfogni a jeep-es életérzés lényegi részét. Egy stand-upost nem tudnék komolyan venni ebben a szerepkörben, a Halott pénz gúnyt űz a zenéből, mint fogalomból, emiatt nálam Marsalkó Dávid is kiesett. Egy konyhafőnök sem állná meg a helyét, mint a Jeep arca. A hölgyek közül talán Kovács Patrícia lehetne jó jelölt, sokoldalú, népszerű, szimpatikus, intelligens nő: az is érdekes lehet, hogy egy nőnek hogy jön át a Jeep-imidzs, a terepjárás, és minden, ami ehhez kapcsolódik.

Vélemény, hozzászólás?