Te is elvihetsz egy hétvégére szupersportautókat!

Kipróbáltuk a Bullrent Autókölcsönző sportautóit Kakucson

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elérhető közelségbe kerültek azok az autók, amelyeket a legtöbb benzinvérű csupán a szobája falára ragasztott posztereken lát. Azonban most már egyszerűen kibérelhetik az érdeklődők a Bullrent Autókölcsönző flottájából.

Ki ne álmodozott volna arról, hogy egy Porsche, vagy épp egy Ferrari kormánykereke mögött falja a kilométereket leruccanva a Balatonra, esetleg felkanyarogva a Mátrába? Az álom most közelebb kerülhet, köszönhetően a Bullrent Autókölcsönzőnek, hiszen flottájuk mostanra igazán impozánssá terebélyesedett. Erről a Kakucs Ringen a saját szemünkkel győződhettünk meg, hiszen 16 álomautót hoztak ki a pályára, amelyek közül hármat ki is próbálhattunk. A mi választásunk a Corvette C8-ra, a Lamborghini Huracán LP610-4-re és a McLaren 650S-re esett, ezeket később bemutatjuk közelebbről is. Először inkább gyorsan jöjjön néhány szó magáról a kölcsönzőről.
Hirdetés
A Bullrent már 2006 óta jelen van Magyarországon, autóparkjuk pedig ügyfélkörük növekedésével párhuzamosan bővült. Persze a luxus- és sportautókon kívül is széles a választék, rengeteg SUV modell közül lehet válogatni, illetve erős a Toyota felhozatal. A hibrid Yaris és a C-HR modellek országos viszonylatban is az egyik legkedvezőbb tartósbérleti konstrukcióban kölcsönözhetőek. Emellett villanyautó fronton Teslákkal is tud szolgálni a Bullrent, szóval mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő típust. Az ügyfelek egy teljes napra, esetleg péntektől hétfőig tartó hétvégére vagy akár egy hétre is kibérelhetik a csúcskategóriás járműveket is. Sőt, aki csak belekóstolna kicsit a sportautós életérzésbe, rövidebb, például egy órás élményvezetést is vásárolhat valamelyik gépcsodával. A Bullrentnél a sikerük egyik titkát abban látják, hogy bolondulnak az autókért, ez a szenvedélyük. Ez át is jött, a kakucsi kaland során, a kölcsönző munkatársai együtt örültek a sajtó képviselőivel, amikor egy-egy gázfröcss, vagy kör után fülig érő vigyorral szálltak ki az álomautókból. Autóparkjuk kialakításánál arra törekedtek, hogy a flotta hozzáértő szemmel is izgalmas és valóban egyedi legyen. Az elmúlt években egyre merészebben választottak a sportautók közül, és az itthon kevésbé ismert márkák irányába is nyitottak. Egyelőre úgy látják, hogy ez jó lépés volt. A „Ne csak álmodozz, vezesd is” mottóval csábítanak, ami működik, egyre többen ismerik fel, hogy egy sportautó vezetésének izgalma akár fél- vagy egy órában olyan plusz energiákat szabadít fel, amely sok esetben a mindennapi életvezetést is motiválja. Hamarosan bővebben is mesélünk erről 3 sportautó segítségével!
Hirdetés
Az alábbi videóban megnézhetsz egy kis ízelítőt ezekről a sportautókról.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?