Teherautóval hajtott vonat elé egy sofőr Simontornyán

Másodperceken múlott az élete, de így is súlyos sérüléseket szenvedett a teherautó sofőre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Simontornyán hajtott vonat elé ennek a teherautónak a sofőre, aki csak a szerencsének köszönheti az életét, miután a tilos jelzést figyelmen kívül hagyta.

Megrázó és tanulságos felvételt tett közzé a Tolna megyei rendőrkapitányság. A videón az látható, ahogy egy teherautó a fénysorompóval ellátott vasúti átjáróba hajt, éppen akkor, amikor a Pécs irányából Budapest felé közlekedő vonat megérkezik. A 2020 július 28-án történt balesetben az emberélet tizedmásodperceken múlt, de a teherautó sofőrét így is súlyos sérülésekkel szállították A Pósapart utcai átjáróban a fénysorompó működött és tilosat jelzett, amit a sofőr figyelmen kívül hagyott. A vonat vezetője észlelte az átjáróba hajtó teherautót, vészfékezett, de a szerelvényt megállítani már nem volt esélye.A Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt indult büntetőeljárás.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.08.07. at 19:20
    Permalink

    Elképesztő, hogy lehet valaki ilyen buta. Ez az ember egyszerűen agy nélkül közlekedik. Reméljük, egy életre megmarad a nyoma a balesetnek. Soha többé ne kapjon jogosítványt!

Vélemény, hozzászólás?