Télapó igazságot oszt

Ez a motoros télapó nem csak ajándékot, igazságot is oszt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az önjelölt rendőrködésnek ritkán kifizetődő az eredménye, ám előfordul, hogy akár jól is elsülhet, ha utánaeredünk egy szabálytalankodónak. Egy elég komoly üldözést láthatunk az első sorból, Télapó szakállából.


Nem buzdítanánk senkit sem arra, hogy üldözőbe vegyen bárkit, aki látszólag beszámíthatatlanul vezet, és ezzel balesetet okoz. Ez a francia motoros bátor volt és nem mellesleg szerencsés is, na meg persze Télapó, ami nyilván csak a poén kedvéért fordulhatott elő, de így különös pikantériát ad az egész történetnek. Hősünk nem tudni melyik francia városban, de elég zsúfolt helyen motorozott, amikor balról egy fekete Clio áthajtott a zebrán a gyalogosok között és elsodort egy járókelőt, majd továbbhajtott volna.
Hirdetés

Motorosunk utánaered és még félre is húzódik, azt gondolnánk, itt számon kérhetik, ám innentől lesz csak igazán ijesztő, amit művel. Megéri végignézni, hiszen pár percen belül rengeteg szabályt megsért és több tucat ember életét veszélyezteti, nem beszélve az anyagi károkozás kockázatáról. Szembe sávban előz, centizget, hogy meneküljön a motoros elől és még egy kerékpárost is képes lenne elütni. Motorosunk is többször keverhette volna bajba magát, ahogy az üldözésbe beszálló Insignia sofőrje is, aki szintén követi a Cliót. A csúcsponton Télapó beér két motoros rendőrt, akik azonnal kiszúrják a veszélyesen közlekedő Cliót, előlük már nincs menekülőút és a pisztolyt rántó rendőrnek sem mondd ellent a sofőr, csattan a kezén a bilincs. Filmbe illő, csak ez valóban megtörtént. Nem tudni, milyen indíttatásból vezetett őrült módjára a cliós hölgy, de vélhetően felelnie kell érte. Motorosunk se szegett meg kevesebb szabályt az üldözés közben, így akár magát is bajba sodorhatta volna, de szerencsés kimenetelű lett a történet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?