Televíziós híresség lesz a Toyota Yaris hazai reklámarca

Molnár Andi lesz a Toyota Yaris márkanagykövete

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A TV2 táncos műsorának zsűritagja, a többszörösen díjazott táncos és tánctanár, Molnár Andrea lett a Toyota Yaris hazai márkanagykövete.

A Toyota hazai szakemberei a Dancing with the Stars című műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns és kedves Molnár Andira, aki a sikeres, tehetséges, szerethető és életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt, hogy az új Yarist népszerűsítse.Andi természetes könnyedsége, vidámsága, életszeretete, kifinomultsága, és nem mindennapi szakmai sikerei ellenére is megkapó szerénysége nagy hatással volt ránk, amikor pedig a vele folytatott beszélgetés során megismerhettük a környezettudatosság iránti elkötelezettségét is, egyértelmű volt számunkra, hogy szeretnénk őt felkérni az épp ezeket az értékeket képviselő vadonatúj Toyota Yaris márkanagyköveti feladatainak ellátására. Szerencsére ez egy kölcsönös egymásra találás volt, Andi ugyanis elmondása szerint már a műsor reklámblokkjait látva menthetetlenül beleszeretett a vadonatúj Yarisba” – mesélt a részletekről Csikós Gábor, a Toyota magyarországi marketing vezetője.
Hirdetés
Nagy megtiszteltetés és hatalmas öröm számomra, hogy a világ vezető, és egyben legzöldebb autógyártójának márkanagykövete lehetek, az pedig, hogy mindezt a vadonatúj Yaris volánja mögött tehetem, egészen elképesztő, hisz az autó vonalai első pillantásra rabul ejtettek. Az pedig, hogy egy hibrid autót vezethetek majd a mindennapokban, különösen fontos számomra, hiszen a környezettudatosságra az élet minden területén igyekszem odafigyelni” – nyilatkozta Molnár Andi, aki egy korallpiros színű, öntöltő hibrid Yarisszal közlekedik majd. Az autóval való találkozásáról és a fotózásról egy vidám hangulatú werkfilm is született, amelyet alább megtekinthetsz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.01.20. at 16:01
    Permalink

    Némileg kezd már rajta látszani a kor, de az egyik legszemrevalóbb “celeb” kis hazánkban. Jó választás – akárcsak az általa reklámozott kisautó 😀

Vélemény, hozzászólás?