Tényleg jöhet a 300 lóerős GR Yaris?

A Toyota még tovább hegyezheti a méregzsák ferdehátút

Autóipari pletykák szerint a Toyota egy a mostaninál is élesebb GR Yarison dolgozik, melynek teljesítménye akár a 300 lóerőt is elérheti, emellett pedig új váltó is érkezhet a cseppnyi sportautóhoz.

A hírek szerint a korábbinál is erősebb GR Yarison dolgozik a Toyota, amely az értesülések szerint akár 300 lóerőnél is izmosabb teljesítménnyel rendelkezhet. Állítólag a bejelentés is közel, hiszen már az ősszel hivatalossá válhat az erősebb GR Yaris, a Best Car a Toyota belső ügyeit jól ismerő, ám anonim forrásra hivatkozva arról írt, hogy az 1,6 literes, háromhengeres turbómotort pumpálják egészen háromszáz lóig, így egyelőre úgy tűnik, továbbra sem kínálnak négyhengeres alternatívát az Yaris sportváltozatához.
Hirdetés
Emellett egy új, nyolcfokozatú automata váltót is kaphat a Toyota ferdehátúja, valamint természetesen a fékeket és a felfüggesztést is hozzáigazítják a nagyobb teljesítményhez a pletykák szerint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?