Tényleg manuális váltója lesz az új Nissan Z-nek

Újabb ízelítő videót mutatott a Nissan a hamarosan érkező Z prototípusról

Már 2009 óta piacon van a Nissan 370Z, így már tényleg ideje, hogy megérkezzen az utódja. Ami ismét egy igazi élményautónak ígérkezik.

Egyre több részletet mutat meg a Nissan a hamarosan érkező Z koncepcióautóról. Legutóbb egy fél perces videóban néhány képkockát szenteltek a formai részletek megszellőztetésére, illetve egy pillanatra feltűnt valakinek a karja, aki mintha egy manuális váltót fogott volna. Nos, megérkezett az újabb videó, amiből kiderül, hogy tényleg manuális váltóval szerelik fel az autót. Sőt, még a motor is beröffen!
Hirdetés
Valószínűleg egy V6-os motort hallunk a videóban. Ilyen jelenleg egy duplaturbós, háromliteres egység képében szerepel a Nissan palettáján, az Infiniti Q50-ben és a Q60-ban 450 lóerővel és 475 Nm forgatónyomatékkal dolgozik. Ám arról még egy szót sem ejtettek, hogy tényleg ezt kapja-e az új Z. A videóban felbukkan még egyébként az új Z logó és a felnikre is vethetünk egy pillantást, de teljes valójában szeptember 16-án mutatják meg, a szériaérett változat pedig 2021-ben vagy 2022-ben kerülhet piacra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?