Tényleg ő lenne az új Honda Civic Type R?

Gyanús fotókon a feltételezett Honda Civic Type R

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mindenki látta a Honda Type R tanulmányt, ebből adódóan egy ügyes tuner is kreálhatta a képeken szereplő kocsikat. Vajon valóban gyáriak?

Vajon mi lehet ez? Honda Civic, annyi biztos, de az még nem száz százalék, hogy ő az új Type R. Persze a hátsó vasalódeszka rajta van, de az eleje sokkal kevésbé agresszív, mint a korábban látott tanulmányé. Aztán ott a légbeömlő a motorháztetőn, ami vagy festés, vagy matrica, mert ránézésre kicsit sem tűnik valódinak. Reméljük, hogy sem ilyen, sem "racsing" matricás tanksapka nem lesz a végleges szériaváltozaton. Az eredetiség mellett szólhat, hogy rendesen ki van szélesítve az autó. A hátsó rész egzakt kópiája a tanulmányon látottnak, ott a négy kerek kipufogóvég, a komoly diffúzor és a látványos szárny is.
Hirdetés

Egyes beszámolók szerint Fiumében látták az autót, és ott fotózták, meg videózták. Ez alapján azt feltételezik a szpotterek, hogy épp promóciós anyagot rögzítettek róla. Meglátjuk, ami biztos, hogy motorja kétliteres lesz, a Type R történelmében először turbós, legalább 280 lóerős.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?