Terepre megy az Audi A6

Audi A6 allroad quattro

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kétszer már bejött az Audinál az A6 Avant kombira épített terepes változat, így szinte biztos, hogy harmadszorra is megpróbálják elsütni az allroad quattro kiadást.


A limuzin és a kombi után szinte biztosra vehető, hogy az Avant-alapú új allroad quattro is hamarosan részese lesz az Audi A6 kínálatának. Kétszer már bejött ez a húzás a négykarikásoknak, mert sokan szeretik a masszívabb megjelenésű, akár könnyű terepen is használható, 4x4 hajtással rendelkező autókat, ám ugyanakkor eszük ágában sincs egy drabális SUV megvétele. Az A6 Avant kényelmes, személyautós utasterével, valamint tágas, jól pakolható csomagtartójával eddig ideális alap volt az A6 allroad quattro elkészítéséhez, és az első - még nem hivatalos - tervek szerint újfent jól mutatna. Hogy az Audi nem hagyja ki a ziccert, abban szinte biztosak lehetünk, ugyanis fényezetlen műanyag elemekkel körbeépíteni a karosszériát, és módosítani a felfüggesztést nem különösebb mérnöki kihívás, a motorpaletta adott, így szinte csak idő kérdése, hogy Ingolstadtban mikor jelentik be az A6 allroad quattro harmadik generációját.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?