Tesla tuning Bulgáriából

Vilner Tesla Model X

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még nem cseng olyan szépen a bolgár Vilner tuningcég neve, mint ismert társaié, de az alábbihoz hasonló igényes munkákkal hamar befuthatnak.

Ugyan hová lehetne még fokozni egy 2,5 tonnás SUV teljesítményét, amely 3,5 másodperc alatt ugrik százra? Na jó, valójában maga a Tesla mutatta meg a Model X P100D-vel, hogy persze lehet ezt fokozni, a bolgár Vilner mindenesetre maradt az optikai tuningnál.
Hirdetés
Az egyszerű, letisztult beltérrel kínált Tesla Model X remek alany a tuninghoz, hiszen néhány díszítőelemmel is egyedivé tehető. A Vilner példája jól mutatja, hogy már a biztonsági övek feltűnő színűre cserélése is mennyit dob a komor fekete belsőn. Ezenkívül további díszítő motívumot is kaptak az üléskárpitok, valamint a műanyag háttámlaburkolatok. Továbbá kívül is türkiz színűre festették a féknyergeket a sötétebb árnyalatú felnik mögött, a tükörházak pedig immár karbonburkolatúak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?