Teslával zúztak le egy okostelefont

Törésteszt: Tesla Model S vs. Samsung Galaxy S6

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Manapság divatos, hogy az általános teszteken kívül törésteszteket is végeznek az okostelefonokkal, de ilyet eddig még nem láttunk.


A mai mobilipar fejlesztés és gyártás tekintetében az autóipart is megelőzi. Tucatnyi internetes oldalon lehet olvasni róluk, jobbnál-jobb teszteket találni írásos és videó formájában is. Utóbbi esetében a kicsomagolós kisfilmek mellett egyre inkább terjednek a töréstesztekről készült felvételek, melyek az esetek többségében kimerülnek egy-egy leejtésben vagy falhoz dobásban. A mostani felvétel azonban egy komolyabb tesztnek veti alá a mai egyik legmodernebb okostelefont. Az alábbi videóban kiderül, hogy miként bírja a Tesla 2,1 tonnás tömegét és gyorsulását a Samsung Galaxy S6.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 17:16
    Permalink

    Gyakran előfordul velem, hogy a telefonom az autóm alá esik és véletlenül végig megyek rajta, így jó tudni, hogy van olyan telefon is, amely ezt bírja. Én is ilyen telefont fogok venni. 🙂 Ez (nem) olcsó játék (újgazdag) hülye gyerekeknek.

Vélemény, hozzászólás?