Tetején állt meg egy autómegosztós BMW a Váci úton

Teljesen összetört a BMW i3 abban a balesetben, ami a Váci úton történt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szemtanúk szerint ittas lehetett az a férfi, aki az autómegosztós BMW-vel felborult a Váci úton.

Feje tetején állt meg egy BMW i3 a budapesti Váci út kellős közepén. A Bp-i Autósok közössége kapott fotókat, de a Blikk is beszámolt a súlyosnak tűnő balesetről, amiben egyéb részletek híján feltehetően csak egyetlen autó volt érintett. A BMW pedig épp a Share Now autómegosztó flottájába tartozó egyik i3-as volt, amelyet sofőrje feltehetően ittasan vezetett.
Hirdetés
Szemtanúk beszámolója szerint a baleset után a férfi kiszállt az összetört autóból és őrjöngeni kezdett. Láthatóan zavartan viselkedett, amit alkoholos, vagy egyéb befolyásoltság okozhatott. Egyelőre nem tudni pontos részleteket a Váci út és Csanády út kereszteződésében december 28-án történt balesetről. A sofőrhöz mentőt hívtak, az autó műszaki mentéséhez pedig hivatásos tűzoltók érkeztek. Az elektromos hajtású BMW i3 karbonszálas karosszériája jelentősen megsérült, egyik kereke ki is szakadt a helyéről, ami a közeli templom előtt állt meg, szerencsére ez sem okozott sérülést a járókelőnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?