Tetkós tuskóval reklámoz a Volvo. Aki persze egy zseni

Van Damme után Ibrahimovic tolja a Volvo szekerét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha bárki azt hitte, hogy a Volvo nem tudja überelni a Van Damme-féle spárgázást, tévedett. Ibrahimovic szarvasra vadászik.


Megvan még az a reklámvideó, amiben Van Damme kér kamion tükrén spárgázgat? Amik tolatnak... A Volvo Trucks rendesen odatette. (Na persze Chuck Norris még rendesebben.) Az átütő sikert látva a személyautós részleg sem nagyon akarhatott lemaradni, mert most Ibrahimovic főszereplésével jelent meg egy újabb mozi (mellékesen a frissített XC70-et nyomva), és hát Zlatan is híres-hírhedt celeb, ráadásul ha bosnyák származású is, de svéd. Mint a (kínai tulajdonú) Volvo. Ha valaki mégsem ismerné: Ibra focista, egy zseni, de közben tulok is, magas és erős, karatéjozós, aki szórakozásból lerugdossa nem pusztán az ellenfelek, de csapattársai fejét is.

És a 2013-as Puskás-díjas hősünk szarvasra vadászik a gyönyörű svéd vadonban, szavalja a svéd himnuszt, mutogatja a tetkóit, mutogatja még egyébként a családját is, jeges vízbe ugrik, nagyon néz, nagyon svéd. A jelenleg a PSG-ben futballozó sztár amúgy civilben is vadászgat, vett is egy szigetet, egy nem is kicsit nemrég Stockholm közelében, hogy senkitől sem zavartatva hódolhasson a szenvedélyeinek. A pecázást is beleértve.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?