Tető nélkül az Opel Astra

Vászontetővel jön az Opel Astra Cabrio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Állítólag csak 2013-ban lép piacra az aktuális Astra Cabriója, ám a kémfotók szerint már tesztköreit futja a széria.


Noha egyelőre nincs arról hír, hogy az Opel Astra Cabrio akár Buick átiratával megjelenne az Egyesült Államokban, ám a kaliforniai Motor Authority fotósa kapta lencsevégre az első tesztpéldányokat, hogy még zavarosabb legyen a kép, osztrák rendszámmal - azaz vélhetően Európában, jó eséllyel Ausztriában. Jól látható az, amit eddig is tudtunk: az Astra J Cabriója vászontetős lesz.
Alátámasztja a korábbi értesüléseket, azaz a 2013-as piacra lépést, hogy a karosszériát a mostani próbapéldányokon még komoly bukócső merevíti, valamint egyelőre a vélhetően a háromajtós GTC-ről átemelt oldalajtók ablakkereteit sem bontották még le. Mivel a fotók egyikén egy Audi A3 társaságában vonul az újdonság, s ugyanazon képen egy BMW 1 Cabrio is kivehető, a gyáriak vélhetően a prémium-vetélytársakat, illetve azok vásárlóit is célba kívánják venni az új Astra Cabrióval.
A vászontetős Astra motorpalettáján benzines motorból állítólag csakis 1,6 literesek szerepelnek majd, 115, illetve turbóval 180 lóerővel, a dízelek sorában pedig az EcoFlex 130 lóerős 1,7 literese és a 2,0 literes 160 lóerős is megtalálható lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?