Titkosügynöknek képzelhetik magukat a japán BMW vásárlók

Egyedi Mission Impossible BMW szériát kapnak a japánok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A felkelő nap országában az 5-ös sorozat és az M5 váráslói akár a Mission: Impossible változatot is hazavihetik.


Július 27-én érkezik a mozikba a Mission Impossible következő epizódja, amelyben feltűnik majd az BMW M5 is. Ennek örömére Japánban két különleges változatot is piacra dobott a BMW. A névadással nem pepecseltek sokat, egyszerűen Edition Mission: Impossible a neve mind az M5, mind a sima 5-ös különleges változatának.
Hirdetés

Az M5 Competition változat adja a titkosügynökös modell alapját. Ugyanaz a V8-as, 4,4 literes motor dolgozik benne 625 lóerővel, ám a külsejét a filmben látható autóéhoz igazították. A „Szingapúr szürke” szín már-már feketének látszik, de a hűtőmaszk rácsai és a külső visszapillantó tükrök házai még sötétebbek, és valóban feketék. Ugyanígy a 21 colos egyedi könnyűfém keréktárcsák. Az utastérben Merino bőrkárpitok és zongoralakk betétek gondoskodnak az egyedi hangulatról. Az árcédulán elég brutális szám szerepel, ugyanis majdnem 50 millió forintnyi jent kell kipengetni érte.

A sima 5-ös esetében az M Sport modellt öltöztették fel Mission Impossible ruhába. Ez már kizárólag jobbkormányos változatban érhető el, fekete fényezéssel, M Performance hűtőráccsal és 19 colos könnyűfém kerekekkel. Az utastérben Dakota bőr dominál a lemezek alatt pedig az 540i adaptív felfüggesztését hordja az autó, amelyből a szedán mellett kombi is rendelhető. Jóval kedvezőbb áron, mint az M5, ugyanis már 7,95 millió jenért hazavihető, ami körülbelül 20 millió forintnak felel meg.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?