Tizenöt Toyota Auris a szegedi kéziseknek

Hatalmas magyarok kompakt Toyotákban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota 15 új gépkocsit adott át 1+1 éves használatra a Pick Szeged kéziseinek.


Az elmúlt két év együttműködésének folytatásaként szponzori szerződést hosszabbított a Toyota Motor Hungary a Pick Szeged kéziseivel, Magyarország egyik legjobb csapatának tagjai 15 új gépkocsit kaptak 1+1 éves használatra. Az Aurisok és Auris Touring Sports kombik ünnepélyes átadására október 22-én a Toyota új, hivatalos szegedi márkakereskedésében, a Toyota Kovács Autóház Dorozsmai úti telephelyén került sor.
Hirdetés

László Richárd, a Toyota Motor Hungary értékesítési és marketing igazgatója az eseményen elmondta: "A Pick Szeged Magyarország egyik legerősebb kézilabdacsapata, a sportban ugyanazt a minőséget képviseli, mint a Toyota az autók világában. A Toyota több mint egy autógyár – a Toyota név egyet jelent a minőség iránti odaadással és a társadalmi felelősségvállalással. Ahol a Toyota jelen van, ott a közösség is gyarapodik."
"Nagy öröm számunkra, hogy továbbra is élvezhetjük a világ legnagyobb autógyártójának támogatását. Az eddig használt Toyotákkal is nagyon elégedettek voltunk, a most kapott új Auris modellek pedig még szebbek, komfortosabbak és biztonságosabbak" - emelte ki Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Szeged Kézilabda Csapat Igazgatóságának elnöke.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?