Többé a méteres hó sem akadály

Bármelyik terepjáró lánctalpassá alakítható

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vicces, ugyanakkor rendkívül hasznos kiegészítőt alkotott a TrackNGo a nagyméretű SUV-okhoz. Főként méteres hóban és mély homokban vesszük majd hasznát.


Idehaza már egyre kevésbé találkozni hóval, a hegyvidékeket kivéve az utóbbi években szinte hóláncra sem volt szükség. A TrackNGo nem is Európát, hanem főként Kanadát és Oroszországot célozta meg a legújabb fejlesztésével, ahol nem ritka az egy méter feletti hóréteg. Legújabb találmányuk a nagyméretű SUV-okra szerelhető lánctalp, amelyhez semmiféle átalakítás sem szükséges. A találmány valóban praktikus és jópofa, ugyanakkor több korlátja is van a használatnak. Az egyik legjelentősebb, hogy összesen 640 kg plusz súllyal kell számolni, ami a fogyasztást minden bizonnyal jelentősen megnöveli. Ezen felül kemény felületen maximum 16 km-t autózhatunk és maximum 64 km/órára korlátozódik a maximális sebességünk. Az ára sem kevés, 25 ezer dollárt (kb. 6,9 millió forint) kérnek érte.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?