Tökéletes mozgó iroda a Volvótól

Háromüléses S90 változatot készít a Volvo, a Kínának gyártott modellből mi is kapunk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tömény luxusszedánt készített a Volvo az S90-esből. Nincs első utasülés, helyette a hátul utazó minden igényét kielégítő extrákkal pakolják meg.


Ennyire exkluzív még egyetlen Volvo sem volt, az új S90 Excellence igazi sofőrös autó, mellette nem is ülhet senki. A jobb hátul utazó minden igényét kielégítő, Lounge Console nevű egységet építik az első utasülés helyére. Ez lehet lábtartó, van benne fűtött cipőtároló és egy kihajtogatható monitor, természetesen külön tabletről vezérelve, motorosan nyílik. A hátsó középkonzolból asztal és hűtött üdítő, pezsgő is előhúzható, persze saját kristálypoharakkal együtt, így komplett tárgyalás is lefolytatható hátul.
Hirdetés
Az új S90 gyártását teljes egészében Kínába szervezik át, így az Excellence és az új nyújtott kivitelű S90 is ott készül majd. Utóbbi viszont nálunk nem lesz kapható, Európába csak az Excellence luxuskivitel érkezik, az is csak a legközelebb jövőre érkező T8 hibridverzióhoz lesz rendelhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?