Tökéletesen megépítették ezt a Suprát, Paul Walker is aláírta

Paul Walker aláírásával ellátva lehet valakié ez a tökéletes Supra másolat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Paul Walker halála után a Halálos Iramban filmek kultusza még nőtt is, minden filmes ereklye sokat ér, az eredeti autók pláne, de a hiteles másolatokért is sokat fizethetnek.

Kultusz tekintetében a Halálos Iramban filmek körüli hype egyre csak növekszik. Az egyik főszereplő, Paul Walker halála óta pedig ha lehet, még inkább fellendült a filmes relikviák, replika autók iránti kereslet. Egyre többen készítenek tökéletes másolatokat a filmben szereplő autókról világszerte, a fotókon látható autót például Angliában építették. Az egyik eredeti, filmben is használt narancssárga Supra 2015-ben 185 000 dollárért kelt el, ezzel szemben egy replika ára, mint ez is, jóval kedvezőbb, 29 995 dollárt kérnek érte.
Hirdetés
A fotókon szereplő autó építése egy évbe telt, minden szükséges matricát beszereztek hozzá és Kaliforniában vizsgáztatták le, hogy a rendszám is hiteles legyen. Narancssárga színét a Lamborghini Diablo kínálatából választották, ezt kapta az eredeti autó is. A színezett lámpákom és üvegeken kívül a külső tökéletesre sikerült, szemben a belsővel. Ezen a téren azért eltértek több ponton is, a kárpit és a műszerfal színével, de az utólagos kormánnyal is. Az autó különlegességét és értékét növeli, hogy a kaliforniai túra során

sikerült aláírást szerezni a jobb oldali ajtó kárpitjára nem mástól, mint Paul Walkertől.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?