Tolná ezeket minden jó ízlésű apuka is

Egyszerű, de mestermű minden egyes fa Maserati

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Apróságok tömkelegét hozta a Maserati a Genfi Autószalonra, ha már új valódi autót egyelőre nem mutattak. Ezek a kisautók viszont garantáltan elrabolják minden autóőrült szívét.


A Maserati-féle luxusautót gyártók nem is csak autókat kínálnak, Maseratival járni már olyasféle életstílus, mint például egy Minivel. Az árát persze meg kell fizetni, de akinek igazán telik rá, az a teljes életét körbeveheti a Maserati által kínált stílusban, minőségben és árban passzoló kiegészítőkkel. A Genfi Autószalonra idén nem hozott új modellt a Maserati, mégis rengeteg érdekes modell állt a standjukon, egytől egyig vitrinben.
Hirdetés

Itt mutatták be ugyanis a svéd Playsam Designnal közösen készített játékautó palettát, amik egytől-egyig lenyűgözőek. Mind gyermekjátéknak készültek, egyszerűek, de végtelenül precíz kivitelezésűek. Nincsenek kis alkatrészek, az egész karosszériát egy darab fából faragják ki, a kerekek is elég nagyok a karosszéria formái pedig mind egy létező modellt idéznek. Felismerhető a Levantétól kezdve az Alfieri tanulmányon át a veteránokig szinte mindegyik Maserati modell. A kisautók persze nem olcsók, a legkisebbért több mint 17 ezer forintot kérnek, de a nagyobbak, vagy akár a lábbal hajtható modellek elérhetik a 300 ezer forintos összeget is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?