Hirdetés

Tolvajjal együtt került meg a lopott BMW

A BMW diszpécserközpontja zárta az autóba a BMW-tolvajt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Könnyű dolga akadt egy tolvajnak egy BMW 550i-vel, ám a rendőrök legalább olyan könnyen el is fogták a BMW diszpécserei segítségével.

Könnyen jött, könnyen ment – az 5-ös BMW és tolvaja elfogása is

Esküvője után a boldog férj nem csak bezárni felejtette el a kölcsönkapott ünnepi autót, de még a kulcsot is benne hagyta, így nem volt nehéz dolga annak a tolvajnak, aki ily módon kényelmesen elhajtott a BMW 550i-vel Seattle-ben. Miután a férj észlelte a lopást, bejelentette a rendőrségen, akik hamar meg is találták az autót és a BMW diszpécserközpont segítségét kérték, amikor látták, hogy ül benne valaki és jár a motorja.

Hirdetés

A diszpécserközpont működésbe hozta a központi zárat, bár a tolvaj nem mutatott menekülési szándékot, ugyanis, mint kiderült, aludt az autóban. A rendőrök körbevették a BMW-t és felébresztették a tolvajt, aki egy kósza menekülési próbálkozás után megadta magát, és elítélték autólopásért, sőt a nála talált kábítószer miatt annak birtoklásáért is. Ilyen egy igazi amerikai happy end.

Hirdetés

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 23:29
    Permalink

    Ó, náluk ez autólopás? Szegény szerencsétlenek… nálunk jobban jártak volna, hisz’ csak illetéktelen autóhasználat gyanúja miatt indult volna eljárás ellene. Itt mindenki, aki más kocsiját viszi el a tulaj beleegyezése nélkül, nem lopni akart, csak a gyerekét akarta elhozni a kórházból 🙂

Vélemény, hozzászólás?