Tom Cruise majdnem megborította, most eladó

Eladó a Top Gear megfizethető árú Kia cee'd-je, amit rengeteg sztár hajtott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vennél olyan autót, amit szinte csak sztárok hajtottak? Nem celebek, valódi sztárok, mint Tom Cruise, vagy Cameron Diaz. Persze autónak már nem biztos, hogy jó.


Eladó egy ereklye a Top Gear, mondhatjuk, hogy aranykorából. Nem James May egyik virágos ingéről van szó, hanem egy autóról, méghozzá arról, amit a sztárok hajtottak a Top Gear saját versenypályáján. A megfizethető árú autó szerepét több modell is betöltötte, és persze sosem volt belőle egy, mindig volt tartalék, amiket aztán továbbadtak, mikor kiöregedtek. Mondjuk a Chevy Lacettit laposra nyomták, a Kia ceed'ek nem jártak ennyire rosszul. 2010 és 2013 között hajtották az ötajtós Kiákat a sztárok, amikből az egyik most eladó, ami valójában szerepelt a sorozatban, és nem akárkik vezették.
Hirdetés
Tom Cruize és Cameron Diaz közös epizódban hajtották meg, de Ryan Reynolds is megtépte a kézi váltóját és próbált minél gyorsabb kört menni vele. 2013-ban visszakerült a Kiához, ahol egy darabig még reklámfogásnak használták az LC10 PHF rendszámú becsövezett, versenyüléses, ezen kívül teljesen hagyományos kocsit. Ezután magánkézbe került, tulajdonosa most meghirdette - kicsit több mint 1,5 millió forintért. 7200 mérföld van benne, amiből 4000-et az új tulaj tekert bele, ezek szerint még az sem túlzottan ártott neki, hogy Tom Cruise majdnem felborította. Kapott azért az élettől, főleg a motor és a váltó, de a múltja és a Top Gear epizódok miatt egy tehetős gyűjtőnek talán megérheti.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 16:34
    Permalink

    Szerencsétlen amerikai meg kanadai színészeknek nem elég, hogy küszködni kellett a manuális váltóval, ráadásul mindezt még a bal kezükkel is:) Tom és Cameron is bírkózott rendesen a gangolgatással.

  • 2017.10.27. at 16:34
    Permalink

    színészeket (színháziakat sem) nem tartom sokra, egy fokkal jobbak mint a celebek, de számomra érthetetlen ezeknek az embereknek az idolizálása. csak azért, mert elhazudik-mímel ill. játszik egy más szerepet ettől már tényleg csak a semmit tevő celebek vannak lejjebb. egy forinttal nem adnék a kocsiért többet.

  • 2017.10.27. at 16:34
    Permalink

    A jó öreg “reasonably-priced car”:) Egy (vagy több) Suzuki Liana is betöltötte ezt a szerepet egy darabig a Top Gear-nél. Tom Cruise-ék jó arcok voltak, gondolom, a Kéjjel-nappal c. film kapcsán hívták meg őket, abban szerepelnek együtt. Tom elég rendesen feszegette a határokat:)

Vélemény, hozzászólás?